Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD

Εταιρικό Προφίλ

SMARTWEIGH η Co. ΟΡΓΑΝΩΝ, ΕΠΕ, καθιέρωσε πάνω από 15 έτη, το οποίο είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές και τον εξαγωγέα στην Κίνα. Το εργαστήριό μας καταλαμβάνει 20.000 τετραγωνικά μέτρα και τοποθετημένος σε μια πολύ κατάλληλη και όμορφη πόλη, Changzhou, αυτό είναι στενό στη Σαγκάη και παίρνει μόνο μια ώρα από το σιδηρόδρομο υψηλής ταχύτητας.

 

  Η επιχείρησή μας έχει προωθήσει τους εξοπλισμούς παραγωγής όπως την κάμπτοντας μηχανή, τη μηχανή προ-αψίδων, την κουρεύοντας μηχανή, το qutomatic οξυγονοκολλητή, το αυτόματο ρομπότ συγκόλλησης, την τέμνουσα μηχανή plasama, και το paiting δωμάτιο ψησίματος, για να μας βοηθήσει να αυξήσουμε την ποιότητα των προϊόντων και την παραγωγικότητα παραγωγής η επιχείρησή που μας έχει επίσης την ανώτερη ομάδα τεχνικών και την ομάδα σχεδίου. Πολλά προϊόντα είναι εφαρμοσμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

 

 

  Κάτω από το προηγμένο equipement δοκιμής, τους τεχνικούς εργαζομένους και το πλούσιο experice, κατασκευάσαμε το υψηλό κατάλληλο φορτηγό cales, τις κλίμακες πλατφορμών, τις κλίμακες πάγκων, τις κλίμακες γερανών, τις κλίμακες αξόνων εθνικών οδών, καθώς επίσης και τα ανταλλακτικά όπως τους δείκτες και loadcells. Έχουμε εξαγάγει στη ΡΩΣΙΑ, KSA, τις ΗΠΑ, το UK, την ΟΛΛΑΝΔΊΑ, την ΙΣΠΑΝΊΑ, την ΙΤΑΛΊΑ κ.λπ. πολλοί διαφορετικό είδος χωρών, η καλή ποιότητα και η έγκαιρη παράδοσή μας έχουν προσελκύσει πάνω από 200 μακροπρόθεσμα distrbutors σε όλο τον κόσμο.

Το ετήσιο ποσό συλλογής εξαγωγής μας κρατά περίπου 5000,000 έως 10000,000 Δολ ΗΠΑ, μεταξύ αυτού, το πρόγραμμά μας για τον ξένο σιδηρόδρομο, η εθνική οδός και η κυβέρνηση είναι η πλειοψηφία. Επ'ευκαιρία μπορούμε να παρέχουμε και το ODM και το σχέδιο cOem επίσης.

 

  Η επιχείρησή μας havs απονεμημένος το ISO 9001, CE, SGS, OIML cetificate για τα προϊόντα μας, όλοι οι ζυγοί είναι

 

προ-βαθμολογημένοι πρίν στέλνουμε, στο πνεύμα «της ποιότητας ερχόμαστε πρώτα forveve και detemines τεχνολογίας η παραγωγικότητα " δεδομένου ότι, και έχουμε από την και ήσυχα λαμπρός για πάνω από 15 έτη.

 

Όλο και περισσότεροι αναρωτιούνται και το λαμπρό μέλλον θα γίνει είναι από SMARTWEIGH!

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 2000, η Co. εξοπλισμού ζύγισης Changzhou Hengcheng, ΕΠΕ που ιδρύεται και παίρνει το εσωτερικό εμπορικό σήμα» ελπίδα».

 

Το 2001, η οργάνωση επιχείρησής μας η υπο- Co., το ΕΠΕ ΟΡΓΆΝΩΝ επιχείρησης " SMARTWEIG» για την επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου και πήραμε το εμπορικό σήμα «SMARTWEIGH»


Το 2002, έλαβε επιτυχώς το πιστοποιητικό έγκρισης και την άδεια παραγωγής για την κλίμακα φορτηγών 100 τόνου και την επίγεια κλίμακα, ηλεκτρονική κλίμακα γερανών, και επένδυσε 1,88 εκατομμύρια για να καθιερώσει εγκαταστάσεις κατασκευής στην περιοχή Zhonglou για να παραγάγει τη σειρά «ΕΛΠΙΔΑΣ» «SMARTWEIGH» ηλεκτρονικών ζυγογεφυρών φορτηγών. Προσφερθείσες ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες και τους διανομείς σε όλο τον κόσμο.

Το 2006, η επιχείρηση έλαβε την πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης ISO9001. Το 2006, η επιχείρησή μας προώθησε επιτυχώς τη μεγαλύτερη κλίμακα οχημάτων φορτίων 200T ψηφιακή ηλεκτρονική. Η βαρέων καθηκόντων κλίμακα φορτηγών σειράς SCS μας έχει περάσει την αποδοχή της εθνικών επίβλεψης ασφάλειας ενοργάνωσης explosionproof και του σταθμού επιθεώρησης, και έχει λάβει επιτυχώς το explosionproof πιστοποιητικό των ψηφιακών λύσεων ζυγογεφυρών.


Το 2013, προωθήσαμε μια μεγάλης ακρίβειας κλίμακα απομονωτών μεγάλος-χωρητικότητας που χρησιμοποιήθηκε ευρέως στη βιομηχανία πολύτιμων μετάλλων και λάβαμε ένα πιστοποιητικό εφευρέσεων και πέντε πιστοποιητικά διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.


Το Μάρτιο του 2015, η επιχείρησή μας προώθησε επιτυχώς το αφύλακτο ζυγίζοντας σύστημα διαχείρισης και το ποσοτικό σύστημα φόρτωσης.
Το Σεπτέμβριο του 2015, η επιχείρησή μας προώθησε μια νέα γενιά της διασπασμένης σειράς κλίμακας βάρους φορτηγών τύπων εξωτερικού εμπορίου.


Το 2017 Μάρτιος, προωθήσαμε τις κλίμακες συσκευασίας και τις αυτόματες σειρές συστημάτων επεξεργασίας κατά δεσμίδες. Τον Απρίλιο του 2017, η επιχείρησή μας προώθησε επιτυχώς το περιττό ζυγίζοντας σύστημα διαχείρισης. Τον Ιούλιο του 2017, η επιχείρησή μας προώθησε μια ζυγίζοντας πλατφόρμα για όλες τις δομές τσιμέντου κατάλληλες για τα διαβρωτικά περιβάλλοντα όπως οι εγκαταστάσεις χημικών ουσιών και απόβλητο--ενέργειας. Το Σεπτέμβριο του 2017, η επιχείρησή μας προώθησε τον τοπικό χρυσό αισθητήρα Ioad σειράς μεγάλης ακρίβειας.


Το 2018, στις 18 Αυγούστου, η σειρά «Π» λεπτών ζυγίζοντας προϊόντων προωθήθηκε. Βελτιώσαμε τα αρχικά προϊόντα και εισαγάγαμε τη σειρά PSL μαζικών υλικών και την πέμπτη γενεά της νέας δομών fsg-300T μεγάλης ακρίβειας κλίμακας φορτηγών μεγάλος-χωρητικότητας ηλεκτρονικής και νέου ευφυούς. Ζυγίζοντας σύστημα.

SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : SMARTWEIGH

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ετήσιες πωλήσεις : 500-1000

Ιδρύθηκε Έτος : 2005

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Agent of famous brand: Metter Toledo , HBM

OEM & ODM: both supplied

Certificate: CE, ISO9001-2008

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις Κίνα SMARTWEIGH INSTRUMENT CO.,LTD Πιστοποιήσεις